Het gebruik van BitTorrent of µTorrent brengt je nu niet alleen snellere downloadsnelheden maar ook de mogelijkheid om cryptocurrency te verdienen in de vorm van BitTorrent Tokens (BTT). Hier is een uitgebreide gids over hoe je deze nieuwe functies kunt activeren en benutten.

Stap 1 – Activeer Je Wallet

Bij het downloaden of updaten naar een nieuwe versie van BitTorrent of µTorrent Web, of µTorrent Classic, wordt de torrentsoftware uitgerust met een ingebouwde wallet en een BTT tokensaldo. Dit is de eerste stap in het betreden van de BitTorrent Speed-ervaring, die blockchain-technologie gebruikt om het delen van bestanden te belonen.

Hoe Te Beginnen:

Zorg ervoor dat je de laatste versie van je BitTorrent- of µTorrent-software downloadt of update.

Bij het openen van de nieuwe versie, volg de instructies om je wallet te activeren. Dit kan een eenvoudig proces zijn waarbij je mogelijk moet instemmen met de voorwaarden en een wallet-adres wordt gecreëerd.

Stap 2 – Geniet van Snellere Downloadsnelheden

Met BitTorrent Speed wordt het downloaden van torrents niet alleen efficiënter, maar ook winstgevender. De software gebruikt automatisch BitTorrent (BTT) tokens om te bieden op hogere snelheden van andere gebruikers. Het mooie is dat je niets nieuws hoeft te leren of te doen; gebruik het torrentprogramma zoals je gewend bent.

Hoe Het Werkt:

Start je download binnen de BitTorrent- of µTorrent-client.

BitTorrent Speed zal automatisch BTT inzetten om snellere downloadsnelheden te verkrijgen van andere gebruikers die hun bandbreedte delen.

Je blijft het programma gebruiken zoals altijd, terwijl op de achtergrond je downloadsnelheid verbetert door het gebruik van BTT.

Stap 3 – Verdien BTT

Een van de meest opwindende aspecten van BitTorrent Speed is de mogelijkheid om BTT te verdienen door simpelweg bestanden te delen, ook wel seeding genoemd. Na het voltooien van een download, kun je door het beschikbaar stellen van het bestand voor anderen automatisch BTT verdienen. De geïntegreerde wallet zorgt voor een veilige opslag van je verdiende BTT, die je vervolgens kunt versturen naar andere wallets.

Hoe Je BTT Kunt Verdienen:

Zorg ervoor dat je blijft seeden nadat je download is voltooid.

Hoe langer en hoe meer je seet, hoe meer BTT je kunt verdienen. Dit beloont gebruikers voor hun bijdrage aan het netwerk.

Beheer je verdiende BTT via de geïntegreerde wallet. Van hieruit kun je beslissen om je BTT te houden, uit te geven binnen het BitTorrent-ecosysteem, of te versturen naar andere wallets.

Samenvattend

BitTorrent Speed transformeert de manier waarop we denken over bestandsdeling, door snelheid en efficiëntie te combineren met de financiële beloningen van cryptocurrency. Door je wallet te activeren, te genieten van snellere downloads en BTT te verdienen door te seeden, word je niet alleen onderdeel van een efficiënter file-sharing netwerk maar draag je ook bij aan een nieuwe, gedecentraliseerde economie. Dit is BitTorrent’s stap voorwaarts in de integratie van technologie en economische stimulans, ten voordele van gebruikers wereldwijd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *